Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Έξι διαφορετικά κεραμικά προϊόντα με πέτρινο αποτέλεσμα ερμηνεύουν την εμφάνιση φυσικών λίθων με τη συλλογή Absolute, αφιερωμένη σε όσους απολαμβάνουν έναν φυσικό τρόπο ζωής. Αν αγαπάτε την υφή του υλικού και την ευελιξία της πέτρας σε συνδυασμό με το όραμα της πρωτοποριακής σχεδίασης, αυτή η συλλογή θα σας επιτρέψει να επενδύετε τις εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες του σπιτιού σας με προσωπικότητα και δημιουργικότητα. Τα πλακίδια με πέτρινο αποτέλεσμα από τον Caesar προσαρμόζεται τέλεια στο σπίτι, καθώς και σε εμπορικά έργα όπως πισίνες, κήποι, ξενοδοχεία και μπουτίκ.

Catalog_Absolute

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

WHITE STAR ~ BEOLA BIANCA ~ DARK MOON

Υφή

MATT

Προέλευση

Ιταλία