Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Μια νέα συλλογή από πλακάκια τύπου μάρμαρου με τέσσερις νέους τόνους εμπνευσμένους από τέσσερις θαυμάσιες ποικιλίες μαρμάρου. Η αποκλειστική έκκληση, πολυτέλεια και φυσική εμφάνιση ξεχωρίζουν σε αυτή τη νέα συλλογή μαρμάρινων πλακιδίων για τα δάπεδα και τους τοίχους των εμπορικών και οικιστικών χώρων.

Με τα 5 μεγέθη που κυμαίνονται από τις 30×60 έως τις 119,5 x 239 cm εξαιρετικά μεγάλες πλάκες, η συλλογή Anima Select μαρμάρινου αποτελέσματος είναι ιδανική για σχεδιαστικές λύσεις, στις οποίες το αισθητικό κύρος είναι απαραίτητο.

Τα χρώματα κυμαίνονται από την καθαρότητα του Bianco Arabesco μέχρι τη χαρακτηριστική κομψότητα του Nero Atlante και μεταξύ των θερμών τόνων του Bianco Alpino και των εντυπωσιακών αντιθέσεων με τον τόνο του Grigio Boreale.

Το Bianco Arabesco είναι επίσης διαθέσιμο με ένα μοτίβο Bookmatching, το οποίο μπορεί να κάνει οποιαδήποτε επιφάνεια τόσο εκλεπτυσμένη όσο και αξέχαστη. Η τεράστια προσφορά ντεκόρ και διακοσμητικών αντικειμένων είναι μια έγκυρη υποστήριξη για τους σχεδιαστές που έχουν επιλέξει την τεχνική αξιοπιστία των πλακιδίων της Anima Select.

Catalog_Anima_Select


Υλικό

Gres Porcellanato, Wall Tiles

Χρώμα

BIANCO ALPINO ~ BIANCO ARABESCO ~ GRIGIO BOREALE ~ NERO ATLANTE ~ BIANCO ARABESCO-MACCHIA APERTA

Υφή

LUCIDATO ~ SILK ~ MATT

Προέλευση

Ιταλία