Η Anthology Marble είναι μια συλλογή από 4 τύπους μαρμάρου που επιλέγονται για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικά γούστα και ανάγκες. Η Emilceramica ξεκίνησε τη διαδικασία ανάπτυξης εξετάζοντας τα πιο δημοφιλή είδη μαρμάρου και προσπαθώντας να καταλάβει γιατί αρέσει στους ανθρώπους. Τα ευρήματά τους ήταν:

Royal Marfil: marfil
Ένας τύπος μαρμάρου ισπανικής προέλευσης, εξευγενισμένο στα χρώματα του και σε λεπτό μοτίβο. Κομψό και φίνο, ταιριάζει με την προτίμηση ενός επιλεκτικού καλλιεργημένου καταναλωτή.

Velvet marble: daino
Ιταλικό μάρμαρο (από τη Σαρδηνία) με πλούσιο, ποικίλο μοτίβο. Θα ευχαριστήσει την αποφασισμένη γεύση ενός ατόμου που του αρέσει να ζει σε περιβάλλον με διακοσμητική αξία, κάποιος που δεν ενοχλείται πολύ για τη μόδα αλλά που δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.

Luxury white: biancone.
Ένα ιταλικό μάρμαρο (από την περιοχή του Βένετο), που τυπικά επιλέγεται από εκείνους που τους αρέσει το διαχρονικό, αιώνιο ύφος. Οι άνθρωποι που θέλουν να διακοσμήσουν τα σπίτια τους για πάντα, έτσι δεν θα κουραστούν ποτέ από τα υλικά που επιλέγουν. Αυτό το μάρμαρο μπορεί να ερμηνευτεί με κλασικούς και σύγχρονους τρόπους και χρησιμοποιείται σε έργα ανακαίνισης με απολύτως σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού.

Wild copper
Ένα βραζιλιάνικο μάρμαρο που αποτελεί πρόσφατη είσοδο στην ομάδα των καλύτερων πωλητών. Έχει καθαρό ύφος, με έντονα σχέδια και χρώματα. Σύγχρονο και τολμηρό, είναι ιδανικό για όλες τις αγορές, ακόμα και για τη συνειδητή μόδα.

Catalogo_Emilceramica_Anthology_Marble

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

Luxury White~Royal Marfil~Velvet Marble~Wild Copper

Υφή

Old Matt

Προέλευση

Ιταλία