Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η σειρά Be More διαθέτει βασικό στυλ, ευελιξία και αξιοπιστία: για να δώσετε τη μέγιστη αξία στα πιο φιλόδοξα σχεδιαστικά έργα. Μια συλλογή με ισχυρό τεχνικό περιεχόμενο, σύμφωνα με την παράδοση των προϊόντων Caesar, πλήρως ανανεωμένη και επεκταμένη σε χρώματα, μεγέθη, φινιρίσματα και πάχος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πιο φιλόδοξων έργων.

Catalog_Be_More

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

WHITE ~ HALO ~ VAP ~ FUME ~ CHILL ~ RIME ~ HAZE ~ DEW

Διάσταση WHITE ~ CHILL ~ HAZE

160x320cm ~ 160x160cm ~ 119.5x119.5cm

Διάσταση HALO ~ VAP ~ FUME ~ RIME ~ DEW

119.5x119.5cm

Υφή

Naturale

Προέλευση

Ιταλία