Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Κοσμοπολίτικη και με μια γεύση vintage, όπως η πόλη από την οποία παίρνει έμπνευση, η Brooklyn είναι μια σειρά με πλακάκια δαπέδου που μπορούν να δημιουργήσουν σύγχρονους και υποβλητικούς, φωτεινούς και ζωντανούς χώρους. Είναι μια συλλογή με έντονη αναφορά στο παρελθόν, ικανή να προσφέρει ένα ζωντανό αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά σύγχρονο αποτέλεσμα χάρη στο παραδοσιακό μέγεθος 7,5Χ30 εκ. που θυμίζει τους τοίχους των παλιών υπόγειων σταθμών με ακανόνιστη και λαμπερή επιφάνεια. Είναι ένα ασυνήθιστο φινίρισμα, με εξαιρετική αισθητική επίδραση, ενισχυμένο από ακατάλληλες άκρες και από μια παλέτα πλήρων και παστέλ χρωμάτων: Carbon, Sky, Sand, Leaf, Fog, Snow, Flame, επτά ορυκτά χρώματα που κυμαίνονται από ζεστές σε κρύες αποχρώσεις.

Catalog_Fap_Brooklyn

Υλικό

Gres porcellanato

Χρώμα

FLAME, SAND, SNOW, LEAF, SKY, FOG, CARBON

Υφή

Brillante

Προέλευση

Ιταλία