Η ARIANA υπήρξε συνώνυμο του γνήσιου, κομψού κεραμικού από το 1967. Πάντα προσεκτική στις τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού και με τις αποκλειστικές τεχνολογίες της, η προσφορά προϊόντων της ARIANA ξεχωρίζει για τη μοναδικότητα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Τα πλακάκια δαπέδου και τοιχοποϊίας ARIANA, τα οποία συνδυάζουν την ισχυρή προσωπικότητα με την κορυφαία απόδοση, έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν τις πιο καινοτόμες και εντυπωσιακές λύσεις.

Εμπνευσμένη από τον κόσμο των υφαντικών ινών, η συλλογή CANVAS φέρνει μια συναρπαστική νέα αίσθηση στους τοίχους, με τα εκπληκτικά μοτίβα της που θυμίζουν ταπετσαρία. Με τρεις πρωτότυπες διακοσμητικές προτάσεις, η ARIANA προσθέτει ένα δημιουργικό άγγιγμα για να συμπληρώσει τη γραμμική εμφάνιση των απλών πλακιδίων, δημιουργώντας ένα τέλειο μείγμα κομψότητας και σύγχρονου σχεδιασμού.

Το ARABESQUE αλλάζει το πρόσωπο των damasque και των brocade, επεξεργάζοντας αυτά τα κλασικά στοιχεία για να ενσωματώσει τη φρέσκια καινούρια αίσθηση ενός χειροποίητου σκίτσου, που ενισχύεται από τη λεπτή σκίαση των μελανιών και των ακουαρέλων.
Με τα εκπληκτικά αποτελέσματα της σκίασης, το EVANESCENCE προσφέρει μια εξελιγμένη συλλογή χρωμάτων και μία σειρά από δυνατότητες σχεδίασης.
Το USED φέρνει στη ζωή τους απόκοσμους θησαυρούς, αναδημιουργώντας τη γοητεία και την ομορφιά της φθαρμένης και αντικέ ταπετσαρίας, σε μια σειρά που είναι ιδανική για χρήση σε οποιοδήποτε δωμάτιο.

Catalog_Ariana_CANVAS

Υλικό

Gres Porcellanato, Wall Tiles

Χρώμα

Arabesque, Evanescence, Used, Treasure, Flora Cotton

Υφή

Naturale

Προέλευση

Ιταλία