ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Το τέλειο υλικό για τέλειο σχεδιασμό έχει όνομα: KALDEWEI.

Ατσάλι και γυαλί – δύο εξ ολοκλήρου αυθεντικά και φυσικά υλικά, που χρησιμοποιούνται για αιώνες, και το καθένα με τις δικές του έμφυτες ιδιότητες.

Το ατσάλι δηλώνει αντοχή, ανθεκτικότητα, στιβαρότητα και βέλτιστη ολκιμότητα. Το γυαλί είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στη χημική ή θερμική καταπόνηση και έχει εξαιρετική εμφάνιση. Το ατσάλινο σμάλτο KALDEWEI συνδυάζει ανθεκτικό χάλυβα και σκληρό γυαλί για να σχηματίσει έναν αδιαχώριστο σύνδεσμο που αξιοποιεί τις δυνάμεις κάθε υλικού σε τέλεια συμβίωση. Ως πρωτοπόρος που ωθεί συνεχώς τα όρια για να κάνει το καλό ακόμη καλύτερο, η KALDEWEI αναπτύσσεται σταθερά, βελτιώνει και βελτιστοποιεί την ειδική φόρμουλα και τις διεργασίες κατασκευής του ατσάλινου σμάλτου KALDEWEI για περίπου έναν αιώνα τώρα. Το σμάλτο από ατσάλι KALDEWEI εγγυάται διαρκή ποιότητα που παραμένει ορατή, απτή και πολύτιμη μέρα με τη μέρα.

Μια μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης ως βασικό κομμάτι του μπάνιου συνήθως βασίζεται στο χώρο για πλήρη επίδραση. Έτσι, όταν έχετε την πολυτέλεια του χώρου, θα είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε έμπνευση στη συλλογή της KALDEWEI.

Επιπλέον, μια μπανιέρα με πρόσβαση από οποιαδήποτε πλευρά είναι η επιτομή της χαλάρωσης. Γι ‘αυτό πολλά από τα μοντέλα της KALDEWEI είναι ιδανικά για χώρους ευεξίας.

Υλικό

Ατσάλι

Μέγεθος

DUO 170x75cm, 180x80cm