Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Τα πλακάκια πορσελάνης Elapse συνδέονται με την ιστορία του υλικού που σχηματίζεται από το πέρασμα του χρόνου, από αιώνες και από το έργο του τεχνίτη δίνοντας μια απερίγραπτη παλαιά αντίληψη για την ατμόσφαιρά σας.

Η ευρεία γκάμα τετράγωνων, ορθογώνιων και λιστέλων (30×120, 20×120, 75×75, 60×60, 30×60, 7,5x30cm) προσφέρει μια πληθώρα δυνατών εφαρμογών και ερμηνειών, χάρη στην ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών χρωμάτων που κάνουν τις επιφάνειες ζωντανές και Χαμαιλέοντας.

Catalog_Elapse

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

NEUTRAL ~ MIST ~ OYSTER ~ PACIFIC ~ CAVE

Υφή

MATT

Προέλευση

Ιταλία