Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η φαντασία νέων τρόπων μετασχηματισμού φυσικών υλικών αποτελεί βασική τάση του σύγχρονου σχεδιασμού. Το Evood κάνει αυτή την ευαισθησία δικιά του και, αντλώντας έμπνευση από τις πρόσφατες θεραπείες στα χρώματα του αναγνωρισμένου ξύλου, διακρίνεται από τα εκλεπτυσμένα και υποβλητικά χρώματα που ενισχύουν τα καθαρά και ελαφρά σχέδια.

Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή πρωτοποριακών υλικών που μεταφέρει μια αίσθηση διακριτικής και μινιμαλιστικής κομψότητας. Το Evood προτείνεται σε 4 αποχρώσεις εμπνευσμένες από τις πιο πρωτοποριακές χρωματικές επεξεργασίες σε πολύτιμες δρύες, στα παραδοσιακά μεγέθη 20×120 και το listello 5.7×60.

Catalog_Evood

Υλικό

Gres Porcellanato, Wall Tiles

Χρώμα

PAINT, PICK, HEAT, LACK, TONE WHITE, TONE TAUPE, TONE BLUE, TONE TEAL

Υφή

MATT

Προέλευση

Ιταλία