Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η συλλογή πλακιδίων GATE σε στυλ τσιμέντου δίνει πλήρη ελευθερία σχεδιασμού στους χώρους σας. Τα πλακάκια Gate συνδυάζουν τις ανάγκες για μία σύγχρονη εμφάνιση τσιμέντου και ένα σχέδιο που είναι 100% προσωπικό, χάρη στο ευρύ φάσμα επιλογών χρώματος και μορφοποίησης. Η Gate σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σας και να ενσωματώσετε με πρωτοτυπία όλα τα στοιχεία επίπλωσής σας.

Τα πλακίδια σε στυλ τσιμέντου δίνουν στους οικιστικούς και εμπορικούς χώρους μια αστική και σύγχρονη αίσθηση, αλλά και πλήρη δημιουργική ελευθερία χάρη στις διαστάσεις 75×75, 50×75, 25×75, 15×75, 60×60, 30×60, 11,7×60 και της αποκλειστικής μεγάλης διάστασης 75x150cm που δημιουργήθηκε για όσους αναζητούν μια οπτική εμφάνιση πλήρους συνέχειας και έντονου αισθητικού αντικειμένου στην ατμόσφαιρά τους.

Catalog_Gate

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

JET BLACK ~ TUBE ~ DOWNTOWN ~ BREATH ~ LICORICE

Υφή

MATT ~ BRIGHT OR HONED

Προέλευση

Ιταλία