Η Atlas Concorde είναι παγκοσμίως ειδικευμένη στην πορσελάνη και τα κεραμικά πλακίδια για κάθε στυλ και εφαρμογή σε οικιστική, εμπορική και δημόσια αρχιτεκτονική. Αυτό σημαίνει άριστη ποιότητα στο σχεδιασμό και την τεχνολογία σε κάθε τύπο επιφάνειας, καθιστώντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρετε πάντα στους σχεδιαστές και τους τελικούς χρήστες την καλύτερη λύση για κάθε εφαρμογή.

Ο κατάλογος Atlas Concorde προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, χρωμάτων, φινιρίσματος και ειδικών τεμαχίων, που παράγονται με στυλ, τεχνολογία, ηθική και αξία που εκφράζεται σε ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων τεχνικών και στιλιστικών λύσεων. Μητροπολιτικό έργο εμπνευσμένο από σύγχρονα υλικά.

Greencolors: χρώμα για εμπορικά και δημόσια κτίρια.
Πιστοποιημένη και κατασκευασμένη με το 99% των ανακυκλωμένων πρώτων υλών που προέρχονται από εσωτερικά βιομηχανικά απόβλητα: είναι η τέλεια συγχώνευση της οικολογικής βιωσιμότητας και υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας της Atlas Concorde.

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

NEVE ~GHIACCIO ~CEMENTO ~FUMO ~NOTTE ~AVORIO ~SABBIA ~CORDA ~FANGO ~MOKA ~MENTA ~LIME ~PRATO ~MAIS ~MANDARINO ~CREMISI ~CELESTE ~INDACO ~ZAFFIRO ~GLICINE ~LAVANDA ~MALVA

Υφή

Matte ~ Grip

Προέλευση

Ιταλία