Αιθέριο και minimal σχήμα για τους νιπτήρες ελεύθερης τοποθέτησης της IMSO STONE που κατασκευάζονται από επιλεγμένα ενιαία μαρμάρινα μπλοκ φινιρισμένα είτε με γυαλιστερή επιφάνεια μέσα και έξω ή με γυαλιστερή επιφάνεια στο εσωτερικό και τραχύ ματ στο εξωτερικό.

Λόγω του τεχνικού σχεδιασμού τα χαρακτηριστικά του φυσικού υλικού είναι μοναδικά για το κάθε κομμάτι. Το καθένα είναι ένα μοναδικό αριστούργημα με ένα αποκλειστικό σχήμα και ποικιλία χρωμάτων.

Τα χαρακτηριστικά της φυσικής πέτρας είναι η παρουσία διαφόρων φλεβών, χρωμάτων και αποχρώσεων στο ίδιο σχέδιο, καθώς και μικρο-ρωγμές και τρύπες, που δεν είναι ελάττωμα, αλλά μέρος της φυσικότητας όλων των προϊόντων από φυσικούς λίθους. Η πλήρης τελειότητα της επιφανείας είναι δυνατή μόνο σε ρητίνη ή κεραμικά προϊόντα, κατασκευασμένα με βιομηχανικές διαδικασίες.

Για το λόγο αυτό, στα τελικά στάδια της κατασκευής του νιπτήρα και της ντουζιέρας, για μερικές πέτρες (που στη φύση τους έχουν μικρο-ρωγμές και τρύπες), τα προϊόντα θα περάσουν πλήρεις διαδικασίες ελέγχου, όπως η ανάμειξη της κατάλληλης ρητίνης χρώματος με υπολείμματα του ίδιου πετρώματος για την τελειοποίηση οπών ή μικρο-ρωγμών.