Σε πείσμα των καιρών οι μπανιέρες ΑCRILAN κατασκευάζονται, χρόνια τώρα, εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που κατασκεύασε ακρυλική μπανιέρα υδρομασάζ το 1982.

Τα προϊόντα της αποτελούν μία προσιτή πρόταση απόλαυσης στην οποία η μορφή και η λειτουργικότητα συνυπάρχουν αρμονικά. Κάθε κατηγορία προϊόντων διακρίνεται για τον σύγχρονο και εργονομικό σχεδιασμό, την ποικιλία σε διαστάσεις και χρώματα, το άψογο φινίρισμα, τη λεία επιφάνεια και την ανθεκτικότητα των υλικών.

Τα προϊόντα ACRILAN σας δίνουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις αναζωογοννητικές ιδιότητες του νερού σε συνδυασμό με τα ευεργετικά αποτελέσματα της αρωματοθεραπείας, της οζονοθεραπείας και της χρωματοθεραπείας. Οι λεγόμενες εναλλακτικές θεραπείες, που αποτελούν πηγή ευζωίας και ψυχικής ισορροπίας. Η πλήρης συμμόρφωση της μπανιέρας ACRILAN με τις απαιτήσεις των Ευρωπαϊκών Οδηγιών (CE) και οι πιστοποιημένες κατά ISO9001 διαδικασίες κατασκευής της, εγγυώνται και εξασφαλίζουν την κορυφαία ποιότητα της.

Υλικό

Ακρυλικό

Μέγεθος

240x190x90 cm

Χωρητικότητα

1050lt