Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Οι πιο πρωτοποριακές τάσεις στον τομέα της μόδας ικανοποιούν την άνεση της ζωής με την συλλογή πλακιδίων Layers της Ceramiche Caesar με μια ιδιαίτερα σύγχρονη εμφάνιση. Οκτώ αποχρώσεις και τέσσερα decor για τη δημιουργία φιλικών και λειτουργικών περιβαλλόντων χάρη στα εκπληκτικά στρώματα υλικών και υφών.

Με τα έξι μεγέθη της, που κυμαίνονται από 11,7×60 cm έως τις εξαιρετικά μεγάλες πλάκες 120×120 cm, η συλλογή Layerς προσφέρει άπειρες δυνατότητες τοποθέτησης για έργα εσωτερικού σχεδιασμού, τόσο κατοικιών όσο και εμπορικών χώρων, για δάπεδα και τοίχους.

Οι 8 διαθέσιμες αποχρώσεις είναι: το κομψό γκρι ανθρακί του COLD03, το σκούρο γκρι με μια μοντέρνα εμφάνιση COLD02 και το γαλάζιο ανοιχτό γκρι COLD01. το βαμβάκι λευκό με μαργαριταρένιες αντανακλάσεις του BLANK00, το οποίο είναι ιδιαίτερα φωτεινό, τους τολμηρούς τόνους του TREND, το χαλαρωτικό μπεζ του WARM01, το εντυπωσιακό taupe του WARM02 και το βαθύ μαύρο του WARM03.

Τα τέσσερα ντεκόρ, WIRE00, WIRE01, WIRE02 και WIRE03, με τα γεωμετρικά σχέδια και τις ασυνήθιστες υφές, συμπληρώνουν τη συλλογή, προσφέροντας στους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες τέσσερα πρωτότυπα εργαλεία για να ενσωματώσουν στη δημιουργικότητά τους.

Catalog_Layers

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

WARM03 ~ WARM02 ~ WARM01 ~ BLANK00 ~ COLD01 ~ COLD02 ~ COLD03 ~ TREND

Υφή

MATT

Προέλευση

Ιταλία