Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Η Lumina Glam είναι η πρωτοποριακή συλλογή λευκής πάστας πλακιδίων τοιχοποιίας, ικανών να συνδυάζουν μεθόδους χειροτεχνίας, πολύτιμα μέταλλα και εξαιρετικές πρώτες ύλες στη δημιουργία τρισδιάστατων επιφανειών και φωτεινών μεταλλικών επιδράσεων.

Μοντέρνο σχεδιασμό σπιτιού για το μπάνιο, κατάλληλο επίσης για να φέρει ένα άγγιγμα κομψότητας και χαρακτήρα σε σαλόνια και κουζίνες.

Catalog_Fap_Lumina_Glam

Υλικό

Gres porcellanato, Wall tiles

Χρώμα

Silver, Pearl, Taupe, Caramel, Almond

Υφή

Brillante

Προέλευση

Ιταλία