Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Η σειρά Manhattan είναι μοναδική όσο και η πόλη που είναι εμπνευσμένο το όνομα της, μια συλλογή από τουβλάκια τοίχου με μια διαχρονική διάθεση, ικανή να δημιουργήσει μια εμφάνιση που φαίνεται να είναι παλιά αλλά είναι εξαιρετικά σύγχρονη ταυτόχρονα, χάρη κυρίως στην εστίαση στο παραδοσιακό 10×30 cm μέγεθος και έρχεται στο σήμερα από την ακανόνιστη γυαλιστερή επιφάνεια. Ένα ασυνήθιστο φινίρισμα που είναι πολύ εξελιγμένο και έχει μια χειροποίητη αίσθηση, ενισχυμένη από την εκλεπτυσμένη χρωματική παλέτα που αποτελείται από εννέα ορυκτά χρώματα ειδικά επιλεγμένα για αυτή τη συλλογή. Grey, Smoke, Pearl, Vintage, Jeans, Black, White, Sand και Beige είναι τα νέα μητροπολιτικά εμπνευσμένα  που δίνουν στη σειρά την προσωπικότητά του.

Catalog_Fap_Manhattan

Υλικό

Gres porcellanato

Χρώμα

Grey, Smoke, Pearl, Vintage, Jeans, Black, White, Sand, Beige

Υφή

Brillante

Προέλευση

Ιταλία