Η Atlas Concorde είναι παγκοσμίως ειδικευμένη στην πορσελάνη και τα κεραμικά πλακίδια για κάθε στυλ και εφαρμογή σε οικιστική, εμπορική και δημόσια αρχιτεκτονική. Αυτό σημαίνει άριστη ποιότητα στο σχεδιασμό και την τεχνολογία σε κάθε τύπο επιφάνειας, καθιστώντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρετε πάντα στους σχεδιαστές και τους τελικούς χρήστες την καλύτερη λύση για κάθε εφαρμογή.

Ο κατάλογος Atlas Concorde προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, χρωμάτων, φινιρίσματος και ειδικών τεμαχίων, που παράγονται με στυλ, τεχνολογία, ηθική και αξία που εκφράζεται σε ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων τεχνικών και στιλιστικών λύσεων.

Η σειρά Marvel Travertine κληρονομεί το μεγαλείο της τραβερτίνης και τον μεταμορφώνει σε ένα μοντέρνο αστέρι της αρχιτεκτονικής σκηνής με μια συλλογή από πλακάκια πορσελάνης σε εφέ τραβερτίνης. Η ολοκληρωμένη γκάμα της Marvel Travertine παρέχει στον κόσμο του σύγχρονου σχεδιασμού ένα πλήρες σύστημα προϊόντων για τη δημιουργία δαπέδων, τοίχων, προσόψεων, εξωτερικών χώρων, πάγκων και επίπλων μπάνιου.

Catalog_AtlasConcorde_Marvel_Travertine

Υλικό

Gres Porcellanato, Wall Tiles

Χρώμα

Crystal White, Desert Soul, Exotic Green, Calacatta Black, Amazzonite

Υφή

Polished

Προέλευση

Ιταλία