Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Η σειρά Milano & Wall είναι η σαγηνευτική νέα συλλογή πλακιδίων τοίχου και δαπέδων μπάνιου από την FAP Ceramiche, η οποία συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη και το μοντέρνο στυλ, με απαλές υφές σε ένα εντελώς σύγχρονο κλειδί. Με μια εξαιρετικά σύγχρονη σειρά χρωμάτων, αυτή η σειρά ξεχωρίζει χάρη στη διαχρονική, εκλεπτυσμένη υφή της, η οποία είναι σε θέση να κάνει τις επιφάνειες να αντηχούν για να δημιουργήσουν πρωτότυπες, εξελιγμένες ατμόσφαιρες.

Catalog_Fap_Milano&Wall

Υλικό

Wall tiles

Χρώμα

BLU, BIANCO, BEIGE, TORTORA, MOKA, GRIGIO, SALVIA

Υφή

MATT

Προέλευση

Ιταλία