Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

MOSAICI: Μια σειρά εξευγενισμένων τεχνιτών ψηφιδωτών στα οποία πολύτιμα γραφικά σημάδια ξεπερνούν το πλακάκι ως ενιαία ενότητα, σχεδιάζοντας άπειρες και εκλεπτυσμένες διακοσμήσεις μοναδικού και προσωπικού γούστου. Οκτώ επιλογές ψηφιδωτών με πλακίδια, που αναπτύχθηκαν με μια καινοτόμο και μοναδική τεχνική που δημιούργησε ένα μωσαϊκό συνεχούς σχεδίου με αξιοσημείωτο αισθητικό αντίκτυπο.

Catalog_Fap_Mosaici

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

BLACK GLOSS, BLACK WHITE, BLACK MATT, NIGHT FLOWER, SILVER, BRONZE, BLACK, BANDS

Υφή

Matte, Gloss

Προέλευση

Ιταλία