Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Η Nord είναι μια συλλογή από πέτρινες επιφάνειες εσωτερικού χώρου για δάπεδο και τοίχο που προσφέρουν μια εξαιρετικά ρεαλιστική ερμηνεία της αιώνιας γοητείας της πέτρας.

Σύγχρονο και μοντέρνο, ακόμη και το όνομά του αποπνέει μια ισχυρή και καθαρή προσωπικότητα, εκφράζεται σε μια αυθεντική πρόταση εξαιρετικού χαρακτήρα, ιδανική τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους.

Catalog_Fap_Nord

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

Natural, Artic, Smoke, Night, Deco Natural, Deco Smoke

Υφή

Matt, Out, Satin, Brillante

Προέλευση

Ιταλία