Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Εντυπωσιακά οπτικά εφέ χαρακτηρίζουν την Pat, τη νέα συλλογή πλακιδίων κουζίνας και μπάνιου λευκού από την FAP Ceramiche για σύγχρονες επενδύσεις τοίχων, με απαλές παστέλ αποχρώσεις και εξελιγμένο σχεδιασμό. Με τη συλλογή αυτή, η συνεχής έρευνα της εταιρείας για νέα στυλ έχει φτάσει σε νέους ορίζοντες, προτείνοντας διακοσμητικά μοτίβα που ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις στον εσωτερικό σχεδιασμό.

Catalog_Fap_Pat

Υλικό

Wall tiles

Χρώμα

GREY, SKY, WHITE, ROSE, BEIGE, ECRU, CHOCOLATE, DECO BLUE, DECO BLACK

Υφή

Brillante

Προέλευση

Ιταλία