Η Atlas Concorde είναι παγκοσμίως ειδικευμένη στην πορσελάνη και τα κεραμικά πλακίδια για κάθε στυλ και εφαρμογή σε οικιστική, εμπορική και δημόσια αρχιτεκτονική. Αυτό σημαίνει άριστη ποιότητα στο σχεδιασμό και την τεχνολογία σε κάθε τύπο επιφάνειας, καθιστώντας έτσι τη δυνατότητα να προσφέρετε πάντα στους σχεδιαστές και τους τελικούς χρήστες την καλύτερη λύση για κάθε εφαρμογή.

Ο κατάλογος Atlas Concorde προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, χρωμάτων, φινιρίσματος και ειδικών τεμαχίων, που παράγονται με στυλ, τεχνολογία, ηθική και αξία που εκφράζεται σε ένα ευρύ φάσμα κορυφαίων τεχνικών και στιλιστικών λύσεων.

ROOM: πλακάκια δαπέδου και τοίχου εμπνευσμένα από κομψά υφάσματα επίπλωσης.
Πλακάκια δαπέδου και τοίχου εμπνευσμένα από κομψά υφάσματα επίπλωσης, χαλιών και ταπετσαρίας για διακοσμητικό εσωτερικό σχεδιασμό με ζεστή και κομψή εμφάνιση.

Τα επιφανειακά εφέ υφής των υφασμάτων και τα διακοσμητικά μοτίβα που εμπνέονται από τον κόσμο του εσωτερικού σχεδιασμού δημιουργούν ενδιαφέροντες συνδυασμούς και συνθέσεις μοτίβων, συνδυάζοντας σύγχρονα χρώματα και γραφικά.Catalog_AtlasConcorde_Room

Υλικό

Wall tiles

Χρώμα

MESH WHITE, MESH PEARL, MESH CORD

Υφή

Matte

Προέλευση

Ιταλία