Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Ένα έργο δεν πρέπει να έχει όρια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Caesar επέλεξε να συνδυάσει τη σύγχρονη σχεδίαση με την κλασική κομψότητα της καλύτερης ιταλικής πέτρας, αναπτύσσοντας μια σειρά 12 μεγεθών, 7 χρωμάτων, 5 επιφανειών και 3 πάχους. Εμπνευστείτε από το άπειρο δυναμικό της συλλογής Shapes of Italy, από τα παραδοσιακά μικρά μεγέθη έως τον μοντερνισμό υψηλής τεχνολογίας των μεγάλων πλακών.

Catalog_Shapes_of_Italy

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

BEOLA REALE ~ IULIA ~ LAVIS

Διάσταση BEOLA REALE ~ LAVIS

120x120cm

Διάσταση IULIA

120x278cm ~ 120x120cm

Υφή

MATT

Προέλευση

Ιταλία