Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Tecnolito είναι η συλλογή πλακιδίων που ενσωματώνει την φυσική έκκληση και την τεχνική απόδοση. Η ευελιξία της στο μεγάλο μέγεθος 120×120 συνδυάζεται με τις πιο παραδοσιακές μορφές σε 60×60, 30×60, 30x30cm καθιστώντας τη συλλογή αυτή τέλεια για κάθε ανάγκη σχεδιασμού. Διατίθενται σε 14 αποχρώσεις και 5 επιφάνειες, τα πλακάκια Tecnolito είναι ευπροσάρμοστα και ετερογενή, η καλύτερη λύση για τα έργα σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Catalog_Tecnolito

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

OSSIDIANA ~ CHARCOAL ~ KARBON ~ FLINT ~ MAGNESIUM ~ PERLA ~ OPAL ~ CHALK ~ ALHAMBRA ~ OLYMPIA ~ TRACHYTE ~ TAN ~ BAY ~ DEEPBLUE

Υφή

POLISHED ~ MATT

Προέλευση

Ιταλία