Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η Trace είναι μία συλλογή της Caesar από πλακάκια εμπνευσμένα από μέταλλο, ένα υλικό θεμελιώδους σημασίας στην ιστορία της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική και πολύτιμη εμφάνιση στους χώρους, αυτή η συλλογή είναι η ιδανική επιλογή για επένδυση δαπέδων και τοίχων με καθαρή αστική κομψότητα.

Η οξείδωση, οι επιπτώσεις της φθοράς, οι έντονες χρωματικές αποχρώσεις σε διαφορετικούς τύπους μετάλλων, χαρακτηρίζουν τα πλακίδια της σειράς Trace, με τις πιο φωτεινές αποχρώσεις του Vitro και της Allumina, τις πιο σκούρες αποχρώσεις του Bronze, Corten και Iron και της απόχρωσης του Mint, εμπνευσμένες από οξειδωμένο χαλκό. Η χρωματική επίδραση της οξείδωσης και η ακανόνιστη και ευχάριστη υφή του υλικού ξεχωρίζουν στο ματ φινίρισμα, ενώ το αποκλειστικό τελείωμα Iridescent χαρακτηρίζεται από γυαλιστερές και μεταβαλλόμενες αντανακλάσεις. Αυτά τα στοιχεία δημιουργούν μια γοητεία χειροτεχνίας στο χώρο και, ταυτόχρονα, ένα εξαιρετικά κοσμοπολίτικο και σύγχρονο όραμα.

Με τα νέα μεγέθη στο χρώμα Mint 160x160cm, 120x278cm, 160x320cm, 120×240, 120x120cm η Caesar ανοίγει νέες προοπτικές στην αρχιτεκτονική και προσφέρει μια απαράμιλλη πληρότητα της σειράς.

Catalogo_Caesar_Trace

Υλικό

Gres Porcellanato, Wall Tiles

Χρώμα

MINT

Υφή

Naturale/Mat

Προέλευση

Ιταλία

Διάσταση MINT

160x320cm ~ 120x278cm ~ 120x240cm ~ 160x160cm ~ 120x120cm