Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Τα πλακάκια της Anima ερμηνεύουν το πιο εκλεκτό μάρμαρο και μεταμορφώνουν τους χώρους σας χρησιμοποιώντας μοναδικά, ευγενή και περιζήτητα στυλ. Η Anima με μαρμάρινο αποτέλεσμα είναι ευπροσάρμοστο και έχει ένα ξεκάθαρο στιλ, πλούσιο σε φυσικότητα, ικανό να εμπλουτίσει τις περιστάσεις με ετερογενείς επιφάνειες και ευαίσθητες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Αν αγαπάτε την κομψότητα και την λαμπρότητα που δημιουργεί το μάρμαρο, η Anima προσφέρει ξεκάθαρο ύφος και λεπτομέρεια στο σπίτι και στο εμπορικό σας δάπεδο.

Catalog_Anima


Υλικό

Gres Porcellanato, Wall Tiles

Χρώμα

STATUARIO VENATO, CALACATTA ORO, MARFIL, DARK EMPERADOR, GRAPHITE, GREY ST. LAURENT

Υφή

LUCIDATO

Προέλευση

Ιταλία