Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η εκλεπτυσμένη συλλογή E.motions από την Caesar είναι ιδανική για τον εμπλουτισμό της φυσικής ομορφιάς της φιλοσοφίας σας, εμπνευσμένη από τη φιλοσοφία της εμπειρίας των χώρων με έναν εντελώς καινοτόμο τρόπο.

Τα πλακάκια E.motions προκαλούν την ελάχιστη επίδραση της φυσικής πέτρας σε 4 χρώματα, 2 υφές και 2 πάχη, συμπεριλαμβανομένων των 20mm Aextra20, στο πιο παραδοσιακό πάχος 10mm. μια συλλογή που είναι εξαιρετικά ευέλικτη για κάθε εμπορική και οικιακή ανάγκη.

Catalog_Emotion

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

SANDY WHITE ~ URBAN GREY ~ TRENDY BLACK ~ WARM BEIGE

Υφή

MATT ~ TEXTURED

Προέλευση

Ιταλία