Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Ένα τέλειο μείγμα από το παρελθόν και την πρωτοποριακή δημιουργική αίσθηση, όπως και η πόλη που έδωσε το όνομά της: αυτή είναι η Boston, η συλλογή πλακιδίων από τουβλάκια που παράγονται στην Ιταλία. Ένα διαχρονικό τουβλάκι, στο παραδοσιακό μέγεθος 7,5×30 εκ., που μπορεί να δώσει σε κάθε χώρο μία vintage εμφάνιση με την ματ επιφάνεια: ένα απαλό και εξαιρετικά κομψό φινίρισμα με χειροποίητη γοητεία, εμπλουτισμένο με την εξελιγμένη γκάμα χρωμάτων που αποτελείται από 6 αποχρώσεις: Argilla, Cemento, Gesso, Lavagna, Petrolio και Sabbia.

Catalog_Fap_Boston

Υλικό

Gres porcellanato

Χρώμα

Argilla, Cemento, Gesso, Lavagna, Petrolio, Sabbia

Υφή

Matt

Προέλευση

Ιταλία