Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Η ROMA είναι μια συλλογή πλακιδίων που επαναπροσδιορίζουν την αξεπέραστη γοητεία του μαρμάρου και της πέτρας σε ένα σύγχρονο κλειδί. Όχι μόνο το εύρος, αλλά και το όνομά του αποτίει την μεγάλη ομορφιά και το ιταλικό στυλ που έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο. Οι εκλεπτυσμένοι κόκκοι του μαρμάρου βοηθούν στη δημιουργία κομψών ρυθμίσεων, αποκλειστικής ατμόσφαιρας με διαχρονική γοητεία. Μια εξελιγμένη και σαγηνευτική σειρά πλακιδίων με ισχυρή προσωπικότητα, ιδανική τόσο για κατοικίες όσο και για επαγγελματική χρήση.

Catalog_Fap_Roma

Υλικό

Gres Porcellanato, Wall Tiles

Χρώμα

Statuario, Calacatta, Imperiale, Grafite, Travertino, Pietra, Decò Esagono Calacatta Imperiale, Decò Esagono Statuario Grafite, Deco Statuario Grafite, Deco Calacatta Imperia

Υφή

Matte, Lux

Προέλευση

Ιταλία