Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Η Color Line προσφέρει πλακάκια λευκής πάστας για κουζίνα και μπάνιο, στο αρχικό μέγεθος 25×75, που χαρακτηρίζεται από μια σύγχρονη και απαραίτητη διάθεση, σε μια γοητευτική και μοντέρνα χρωματική σειρά. Έξι χρώματα που αντλούν έμπνευση από φυσικά στοιχεία: Avio, Salvia και Marsala, έντονες και κομψές αποχρώσεις, Μπεζ, Ghiaccio και Perla, αποχρώσεις που χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένη πολυπλοκότητα.

Catalog_Fap_Color_Line

Υλικό

Wall tiles

Χρώμα

Marsala, Beige, Salvia, Ghiaccio, Perla, Avio, Deco

Υφή

Matt

Προέλευση

Ιταλία