Η αποστολή της FAP ceramiche είναι να προσφέρει προϊόντα και λύσεις ικανές να αντιπροσωπεύουν και να προβάλλουν στο μπάνιο και στο σπίτι την προσωπικότητα των ανθρώπων που ζουν εκεί. Οι συλλογές Fap συνδυάζουν την κληρονομιά της κεραμικής παράδοσης με την επιδίωξη του σύγχρονου σχεδιασμού.

Στόχος της είναι να προσφέρει σύγχρονες επενδύσεις τοίχων κάθε φορά: Η FAP ceramiche είναι ένα εξαιρετικό, κορυφαίο εμπορικό σήμα ικανό να καινοτομεί προσφέροντας ένα ισορροπημένο συνδυασμό παραδοσιακού και σύγχρονου, τεχνικής ποιότητας και δημιουργικής αφής. Ένα σπίτι ονείρου δεν είναι πια πολυτέλεια για τους λίγους, αλλά μια πραγματική ευκαιρία για όλους.

Η Colour Now, είναι μία ολοκαίνουργια σειρά με ιδέες επένδυσεις λουτρών που εστιάζει στο χρώμα και την εκπληκτική εκφραστική δύναμη και την ικανότητά του να αφυπνίζει τα συναισθήματα, χάρη στην τεχνολογική τεχνογνωσία και το στυλ της μόδας που έχουν σηματοδοτήσει τη μάρκα από την προέλευσή της. Η σύγχρονη διάθεση αυτής της σειράς επενδύσεων τοίχων εκφράζεται με 8 έντονα χρώματα, διαθέσιμα στο μέγεθος 30,5×91,5RT, τα οποία αποτελούν μια γοητευτική, εμπνευσμένη από τάσεις χρωματική σειρά ικανή να προσφέρει την τέλεια ανταπόκριση στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, που κυμαίνονται από σίγουρα αριστοκρατικές αποχρώσεις όπως Avio, Curcuma, Fango και Marsala, μέχρι εκλεπτυσμένους τόνους όπως οι Beige, Ghiaccio, Perla και Tortora.

Η Color Now μεταδίδει έτσι δυναμικά την ενέργεια του μέσα από το υλικό, προσφέροντας ιδέες επενδύσεων μπάνιου με μια σειρά εντυπωσιακά όμορφων χρωμάτων και φωτεινών εφέ που δημιουργούν μια άμεση ακαταμάχητη οπτική εμπειρία.

Catalog_Fap_Color_Now

Υλικό

Wall tiles, Gres Porcellanato

Χρώμα

Marsala, Beige, Curcuma, Fango, Tortora, Ghiaccio, Perla, Avio, Rame

Υφή

Matt

Προέλευση

Ιταλία