Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η συλλογή Fabula λέει μια θαυμάσια ιστορία, η οποία αρχίζει με την ανακάλυψη πέντε εξαιρετικά πολύτιμων ειδών ξύλου και συνεχίζεται με την πιστή αναπαραγωγή τους. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από φυσικές πέτρες από πορσελάνη με φυσικό ξύλο που κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Ιδανικό για την ενδυνάμωση της ζεστασιάς και της φυσικής κομψότητας στα πιο διαφορετικά αρχιτεκτονικά πλαίσια.

Με μέγεθος 30×120 και 20×120, μοτίβο Chevron 20×100 και 5.7×60, η Fabula προσαρμόζεται σε κάθε φυσικό ξύλινο δάπεδο και επένδυση τοίχων σε οικιστικά και εμπορικά περιβάλλοντα.

Catalog_Fabula

Υλικό

Gres Porcellanato, Wall Tiles

Χρώμα

ROBUR, THECA, ULMUS, NUCIS, FABALIS

Υφή

MATT

Προέλευση

Ιταλία