Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Τα χρώματα και η αρμονία της επίδρασης φυσικού ξύλου της σειράς πλακιδίων Life συνδυάζονται για να δώσουν στην ατμόσφαιρά σας την αίσθηση ζεστασιάς και ευεξίας που δίνει το ξύλο συνδυάζοντας το σχεδιασμό και την αισθητική αρμονία.

Η σειρά Life με εμφάνιση από φυσικό ξύλο διατίθεται σε 3 μεγέθη: 30×120, 20×120, 14.7×120. Η σειρά αποτελείται από 5 αποχρώσεις που χαρακτηρίζονται από μια ξεχωριστή ποικιλία σε τόνους, η οποία αναπαράγει τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις και τις φλέβες του φυσικού ξύλου, αναδημιουργώντας τη φυσική διάσταση της αρχιτεκτονικής. Τα πλακίδια της σειράς Life σε χρώματα Oak, Moro και Noce είναι επίσης διαθέσιμα στην έκδοση Aextra 20 υψηλής πυκνότητας για υπαίθρια χρήση, για να φέρουν τα πολύτιμα αποστάγματα φυσικού ξύλου σε υπαίθριους χώρους σε όλους τους κατοικημένους και εμπορικούς χώρους.

Catalog_Life

Υλικό

Gres Porcellanato, Wall Tiles

Χρώμα

NORDIC, OAK, MORO, WALNUT, NOCE

Υφή

MATT

Προέλευση

Ιταλία