Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η συλλογή ONE με αποτέλεσμα τερακότα-τσιμέντο, συνδυάζει τους λεπτές και περιβάλλουσες αποχρώσεις της γης με την πρωτοτυπία και την νεωτερικότητα του τσιμέντου, δίνοντας στο εσωτερικό σας μια αίσθηση ζεστασιάς, φυσικότητας και κομψότητας που ικανοποιεί κάθε ανάγκη επίπλωσης.

Αν σας αρέσει η ζεστασιά και η εμφάνιση της τερακότας, η συλλογή ONE σας επιτρέπει να ορίσετε, με μια παραδοσιακή και εκλεπτισμένη αίσθηση, το πάτωμα των οικιστικών ή εμπορικών χώρων σας συνδυάζοντας τη φυσική αίσθηση της αφής με την αρχιτεκτονική.

Catalog_One

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

GROUND ~ MUD ~ ROPE ~ GESSO ~ CEMENT ~ INDIGO

Υφή

MATT ~ GRIP

Προέλευση

Ιταλία