Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η σειρά Prima είναι μια υπενθύμιση της ουσιαστικότητας του πηλού, που επανεξετάζεται με μια ελκυστική σύγχρονη προφορά. Ένα υλικό για να σχεδιάζει περιβάλλοντα με μια ενστικτώδη, αλλά ταυτόχρονα σύγχρονη άνεση.

Οκτώ χρωματικές επανερμηνείες του πηλού, συμπεριλαμβανομένων πέντε βασικών χρωμάτων και τριών μοντέρνων τόνων, συνθέτουν μια εκλεκτική παλέτα αρμονικών, ζεστών και απαλών τόνων.

Catalog_Prima

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

CONCRETE ~ ECRU~ LEAD~ CHALK~ CLAY~ SIENNA~ POWDER~ AVIO

Υφή

MATT ~ SOFT

Προέλευση

Ιταλία