Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Όλη η ομορφιά του χαλαζία και η ευελιξία των πλακιδίων βρίσκουν χώρο για τα έργα επένδυσης σας χάρη στην συλλογή πλακιδίων Roxstones από Ceramiche Caesar.

Μια υποθετική ερμηνεία του φυσικού χαλαζία σε πλακίδια με πέτρινο ύφος, διατίθεται σε δύο υφές, grip και soft. Η τεράστια ποικιλία διαστάσεων, από 15×15 έως τις μεγάλες πλάκες 60x120cm, σημαίνει ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει μια ποικιλία επιλογών τοποθέτησης που ικανοποιούν κάθε ανάγκη σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Η ευελιξία στη σύνθεση και το εύρος της εμβέλειας επιτρέπουν τη δημιουργία χώρων όπου το όριο μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων εξαφανίζεται, ενθαρρύνοντας ένα ευχάριστο οπτικό αποτέλεσμα που είναι συνεχές, όσον αφορά το χρώμα και το υλικό.

Catalog_Roxstones

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

WHITE QUARTZ ~ GOLDEN STONE ~ SILVER GRAY ~ DARKQUARTZ

Υφή

SOFT ~ GRIP

Προέλευση

Ιταλία