Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Επτά φυσικές πέτρες που έχουν επιλεγεί με ακρίβεια εμπνέουν τη νέα συλλογή πέτρινων πλακιδίων, Portraits από την Ceramiche Caesar. Επτά προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά, διατίθενται σε οκτώ διαφορετικά μεγέθη που κυμαίνονται από πλακίδια 30×60 cm έως τις πολύ μεγάλες πλάκες 120×240 cm και τα πλακίδια πάχους 20 mm για εξωτερική χρήση.

Η Portraits είναι μια συλλογή που μπορεί να προσφέρει αρχιτεκτονικές λύσεις για δάπεδα και τοίχους οικιστικών και εμπορικών έργων. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα με τα φινίρισματα Bright (honed), Matt και Textured.

Τα επτά προϊόντα της σειράς, τα οποία φέρουν τα ονόματα των τόπων από τα οποία προέρχονται οι πέτρες αναφοράς, θα τονώσουν την στυλιστική έρευνα από αρχιτέκτονες και σχεδιαστές: το έντονο γκρι του Kirby και Stromboli ταιριάζει απόλυτα με τις μπεζ αποχρώσεις των Comblanchien, Faro και Tozeur και το ανοιχτό γκρι της Versilia.

Τα διακοσμητικά υλικά M Composition και Wall Mix συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων και προσφέρουν πολύτιμες λύσεις για τοίχους.

Catalog_Portraits

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

COMBLANCHIEN ~ FARO ~ FOWEY ~ KIRKBY ~ STROMBOLI ~ TOZEUR ~ VERSILIA

Υφή

BRIGHT OR HONED ~ MATT ~ TEXTURED

Προέλευση

Ιταλία