Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Η συλλογή Eikon αποδίδει φόρο τιμής στη διαχρονική ομορφιά της φυσικής πέτρας, εμπλουτίζοντας την με τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά και μπορεί να παράγει, με κομψότητα και στυλ, τα εμπορικά και οικιστικά σας καταλύματα.

Διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα μεγεθών, το πέτρινο αποτέλεσμα επιτρέπει πολλαπλές μορφές εγκατάστασης. Διατίθεται επίσης στην έκδοση υψηλού πάχους Aextra20 για εξωτερικούς χώρους. Η σειρά Eikon είναι ιδανική για υπαίθρια δάπεδα και χάρη στα αντιολισθητικά χαρακτηριστικά της και το χαμηλό επίπεδο απορρόφησης είναι η ιδανική λύση για εσωτερικούς χώρους όπου υπάρχει νερό, όπως οι πισίνες ή οι χώροι ευεξίας.

Titanio, Gea, Aeras και Grafitis: αυτές είναι οι αποχρώσεις της σειράς που προσφέρεται στην σειρά Eikon με πέτρινο αποτέλεσμα που κάνουν τις επιφάνειες ζωντανές και δυναμικές χάρη στην υποστήριξη ενός διακοσμητικού σετ που αποτελείται από το Cover και Composizione A.

Με μια ισχυρή και μοντέρνα προσωπικότητα, το Eikon είναι το αποτέλεσμα της πρωτοποριακής τεχνολογίας και των συνεχών επενδύσεων στην R&D που ήταν πάντα ένα χαρακτηριστικό της 100% Made in Italy πορσελάνης της Caesar Ceramics.

Catalog_Eikon

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

TITANIO ~ GEA ~ AERAS ~ GRAFITIS

Υφή

MATT

Προέλευση

Ιταλία