Από το 1988, η Caesar είναι συνώνυμο με ιταλικά πλακάκια υψηλής ποιότητας, με την τέλεια συγχώνευση τεχνολογίας, απόδοσης, λειτουργικότητας και αισθητικής. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα, τόσο πολύ ώστε να γίνει σημείο αναφοράς στην πώληση πλακιδίων για αντιπροσώπους, κατασκευαστικές εταιρείες, σχεδιαστές και αρχιτέκτονες, ωριμάζοντας επίσης μια συγκεκριμένη τεχνογνωσία σε εξελιγμένες λύσεις για πλακίδια δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Η Caesar έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, το σχεδιασμό και την καινοτομία για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της αποκτούν ποιοτικά πλακίδια υψηλής ποιότητας, “100% Made in Italy” και κατασκευάζονται με απόλυτο σεβασμό για τους ανθρώπους και το περιβάλλον.

Εμπνευσμένη από τον χαλαζία, η συλλογή INNER με πέτρινο αποτέλεσμα επικοινωνεί με τη διαχρονική κομψότητα της φύσης και ενισχύει τη δύναμη ενός σύγχρονου και εξαιρετικά ευέλικτου υλικού, ικανό να προσαρμόζεται τέλεια στους εμπορικούς και οικιακούς χώρους σας, εντείνοντας όλο το δυναμισμό του.

Εκτός από μια αξιοσημείωτη ποικιλία μεγεθών, που κυμαίνονται από 60×120 μέχρι τα μεγέθη 30×60 cm, πλακάκια Caesar έχουν πλούσια και συναισθηματική παλέτα χρωμάτων που ερμηνεύει πλακάκια με στυλ και δάπεδα για εσωτερικούς χώρους: Peak, φωτεινό ζωντανό λευκό , Steam και Lake, δύο γκρι χρώματα με διαφορετικές χρωματικές εντάσεις, Shore, ζεστό και καθησυχαστικό μπεζ και το Cliff, ένα βαθύ μαύρο.

Catalog_Inner

Υλικό

Gres Porcellanato

Χρώμα

PEAK ~ LAKE ~ STEAM ~ SHORE ~ CLIFF

Υφή

MATT ~ GRIP

Προέλευση

Ιταλία