Ποιοί Είμαστε

 

Το 1973 ξεκινήσαμε την πορεία μας στο χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής με ιδρυτή τον Νικόλαο Σακελλαρίου, το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Σακελλαρίου. Η εταιρεία Αφοί Σακελλαρίου ΑΕ εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής και δραστηριοποιείται στο χώρο των πλακιδίων, ειδών υγιεινής, επίπλων μπάνιου και ειδών κουζίνας.

 

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και δυναμικής παρουσίας στο χώρο, η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να καλύψει όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Η εμπειρία τόσων δεκαετιών, η άριστη γνώση του αντικειμένου και η πληθώρα των προϊόντων, μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

 

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε κάθε φορά με φαντασία και ευρηματικότητα ένα πιο όμορφο σπίτι για τον ιδιώτη, ένα άνετο και λειτουργικό περιβάλλον για τον επαγγελματία.

 

Σύμφωνα  λοιπόν με τις δικές σας ανάγκες, τις δικές σας προτιμήσεις και με γνώμονα το δικό σας γούστο επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με προσήλωση στην ποιότητα και στη λεπτομέρεια.